Skip to main content
search

Werken bij Thermaflex

Inspirerend, internationaal en vol ambitie

Hou je van de uitdaging om innovatieve isolatieoplossingen te creëren die bijdragen aan energiebesparing? Dan is werken bij Thermaflex de uitdaging die je zoekt. Wij bieden een dynamische en inspirerende internationale omgeving, waar we luisteren naar de markt en hoogwaardige oplossingen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en wensen van onze klanten.

Benut uw potentieel optimaal

Bij Thermaflex krijg je volop kansen om je talenten te tonen en je technische en commerciële vaardigheden en competenties te ontwikkelen. We leren van elkaar, van onze klanten en door onze omgeving elke dag te observeren. Wij bieden onze medewerkers de kans om echte isolatieprofessionals te worden die het verschil maken.

Working at Thermaflex
Working at Thermaflex Waalwijk The Netherlands

Een open, teamgerichte cultuur

Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door openheid, ambitie en teamgeest. We hebben een niet-hiërarchische structuur, waardoor we voortdurend leren, ontwikkelen en innoveren. Wij leveren oplossingen die het verschil maken voor onze klanten. Onze no-nonsense cultuur daagt mensen uit om het team beter te maken. Onze slogan is: we leveren wat we beloven!

Nieuwsgierig? Wij zijn regelmatig op zoek naar mogelijkheden om onze teams te versterken en zoeken teamspelers die onze ambities willen helpen verwezenlijken!

Alle vacatures

April 13, 2023 in VacaturesNL

Int. Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)

Als int. Key Accountmanager Piping Solutions bij Thermaflex ben jij in staat om sterke relaties op te bouwen met vooraf gedefinieerde (int.) key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling…
Read More
October 20, 2022 in VacaturesNL

Storingsmonteur (elektrotechniek)

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in…
Read More