Skip to main content
search

Reading time: 7 minutes

Medewerker QA

Medewerker QA

Ben jij iemand die graag zorg draagt dat alle producten voldoen aan de geldende kwaliteitscriteria? Wil jij aan de hand daarvan adviseren? Lees dan gauw verder.

Wat ga je doen?

Als medewerker kwaliteit heb je een afwisselende werkzaamheden, waaronder het uitvoeren van dagelijkse kwaliteitscontroles op inkomende goederen, halffabricaten, eindproducten en eventueel retourzendingen. Je coördineert het onderhoud en de kalibratie van de meetmiddelen. Je fungeert als aanspreekpunt voor kwaliteitsissues vanuit productie en op basis daarvan zal je je bevindingen adviseren. Je ondersteunt bij het uitvoeren van kwaliteitsprojecten en R&D activiteiten. Als laatste worden de resultaten hiervan administratief vastgelegd.

Wat vragen we van jou?

Communicatief sterk, nauwkeurig en proactief zijn eigenschappen die jij bevat. Je hebt MBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. De kwaliteit weet je te beheren met een systeem ten behoeve van ISO 9001 – 14001. Nederlands en Engels beheers je zowel in woord als in geschrift. Ook ben je tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 2.530,- en € 2.961,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  June 7, 2023 in VacaturesNL

  International Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)

  Als International Key Accountmanager Piping Solutions bij Thermaflex ben jij in staat om sterke relaties op te bouwen met vooraf gedefinieerde (int.) key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling…
  Read More
  October 20, 2022 in VacaturesNL

  Storingsmonteur (elektrotechniek)

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support