Skip to main content
search

Reading time: 7 minutes

Storingsmonteur (elektrotechniek)

Storingsmonteur (elektrotechniek)

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in de dynamische wereld van geïsoleerde leidingsystemen. De belangrijkste processen zijn kunststofextrusie en prefabricage.

Wat ga je doen?

Als monteur werk je op de afdeling technische dienst die bestaat uit drie onderhoudsmonteurs en een meewerkend voorman. Eindverantwoordelijk voor de afdeling is de Operations Manager. Jullie werken in dagdiensten en hanteren een consignatiedienst rooster voor de opvolging van storingen tijdens die eventueel optreden buiten de dagdienst. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor preventief onderhoud, storingsonderhoud en technische ondersteuning van ontwikkelingsprojecten zoals renovatie of nieuwbouw van machines. Belangrijk in je functie is uiteraard dat je veiligheids- en milieuaspecten in acht neemt.

Wat vragen we van jou?

Wij zijn op zoek naar een allrounder die creatief is in het vinden van de beste oplossing. Je hebt een MBO werk- en denkniveau en ervaring is de elektrotechniek is essentieel. Daarnaast heb je aantoonbaar ervaring met betrekking tot onderhoud en projecten. Je houdt je graag aan de planning die binnen het team is afgesproken, voorzie jij dat dit niet haalbaar is dan maak je dit direct bespreekbaar. Je neemt deel aan ontwikkel- en verbetertrajecten namens jouw afdeling en hebt hierbij inbreng. Verbeteringen stem je af met je leidinggevende en kun je daarop zelfstandig implementeren. Ook ben je tussen de 36 en 40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 2.120,- en € 3.290,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: p.spijkers@thermaflex.com.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  June 7, 2023 in VacaturesNL

  International Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)

  Als International Key Accountmanager Piping Solutions bij Thermaflex ben jij in staat om sterke relaties op te bouwen met vooraf gedefinieerde (int.) key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling…
  Read More
  October 20, 2022 in VacaturesNL

  Storingsmonteur (elektrotechniek)

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support