Skip to main content
search

Reading time: 6 minutes

Warehouse Coördinator

Warehouse Coördinator

Draag jij graag de zorg voor een foutloze operatie en stuur je op een zo hoog mogelijke kwaliteit, productiviteit en klanttevredenheid? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn. Deze afdeling verzorgt het gehele traject van Inbound, Warehousing en Outbound logistiek naar zowel binnen- als buitenland. Jouw afdeling, bestaande uit 5 medewerkers, verzorgt tevens de af- en aanvoer van grondstoffen naar productielijnen en intern transport binnen de verschillende afdelingen in Waalwijk en het buitenland. Hierdoor is het belangrijk dat jouw communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels goed zijn. De Warehouse Coördinator rapporteert rechtstreeks aan de Supply Chain Manager. Ook houd je je bezig met het continu werken aan het verbeteren van de logistieke operatie qua routing, indeling en procedures. Je stelt de wekelijkse personeelsplanning op, op basis van verwachte ordervolumes en leveringen. Als laatste richt je KPI’s in, inclusief de rapportage en follow-up.

Wat vragen we van jou?

Als Warehouse Coördinator communiceer je open en helder. We vragen een MBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een aanverwante functie. Je bent handig met automatiseringssystemen en hebt kennis van projectmatig werken. Termen als O.E.E. en 5S klinken daarom bekend. Je vindt het leuk om leiding te geven aan medewerkers, ze te coachen en motiveren. Ook ben je 32 tot 40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 3.474,- en € 4.099,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  June 7, 2023 in VacaturesNL

  International Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)

  Als International Key Accountmanager Piping Solutions bij Thermaflex ben jij in staat om sterke relaties op te bouwen met vooraf gedefinieerde (int.) key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling…
  Read More
  October 20, 2022 in VacaturesNL

  Storingsmonteur (elektrotechniek)

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support