Skip to main content
search

QHSE-manager

Ben jij iemand die het vermogen heeft om complexe structuren te vertalen naar heldere processen? Wil jij collega’s ondersteunen om ervoor te zorgen dat operaties op een veilige en efficiënte manier worden uitgevoerd en doe jij dit ook nog eens met een goede dosis humor? Dan is deze functie wat voor jou.

Wat ga je doen?

Als QHSE-manager ben jij een belangrijk lid van de organisatie. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor voortdurende procesverbetering van de normen van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. Je biedt begeleiding aan het managementteam en de medewerkers en vergroot het bewustzijn over kwaliteitsborging binnen de organisatie. Ook analyseer en verbeter je het kwaliteitssysteem. Prestaties van rapportages, risicobeoordelingen en audits met betrekking tot QHSE-gerelateerde activiteiten worden door jou gecoördineerd. Klantwensen en complexe structuren vertaal je in een helder proces.

Wat vragen we van jou?

Analytisch, gestructureerd en pragmatisch zijn eigenschappen waarin jij jezelf herkent. Je hebt een proactieve houding, bent oplossingsgericht en een échte teamspeler. Je bent 32-40 uur beschikbaar en in bezit van een HBO diploma en heb ervaring met Business Process Management, interne en externe auditing en relevante HSE-principes. Daarnaast heb je 3 -6 jaar ervaring met het opzetten en onderhouden van kwaliteitshandboeken.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 4.936,- en € 5.949,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  January 24, 2023 in VacaturesNL

  Marketing- & Communicatiespecialist

  Om onze visie verder uit te dragen en een verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren Marketing- & Communicatiespecialist. Samen met onze (inter)nationale business partners, salesteams…
  Read More
  January 3, 2023 in VacaturesNL

  QHSE-manager

  Ben jij iemand die het vermogen heeft om complexe structuren te vertalen naar heldere processen? Wil jij collega’s ondersteunen om ervoor te zorgen dat operaties op een veilige en efficiënte…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support