Skip to main content
search

Mechanisch Procesoperator

Spreekt het analyseren van productieproblemen, het realiseren van de geplande productie en het nemen van corrigerende maatregelen bij storingen en/of problemen je aan? Wil jij instructies geven aan en begeleiden van productiemedewerkers in de ploeg? Dan is deze functie wat  voor jou!

Wat ga je doen?

Als Procesoperator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, ombouwen, opstarten, instellen en produceren van de diverse productieprocessen. De processen zijn onder te verdelen in buisextrusie, schuimextrusie en co-extrusie. Deze afzonderlijke processen worden met elkaar gecombineerd door verschillende productielijnen.  Deze productielijnen worden bediend door meerdere personen die jij aanstuurt, waaronder machine operators en productiemedewerkers.

Tijdens de productie bewaak jij ook de productkwaliteit en -kwantiteit.

Wat vragen we van jou?

Eigenschappen als technisch, resultaatgericht, kwaliteitsbewust en teamplayer passen bij jou. Je hebt een MBO diploma procesoperator Vapro-A of gelijkwaardig, of ervaring in de kunststofbranche. Als dit niet zo is ben je bereid om een kunststof/extrusie opleiding te gaan volgen.  Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en bent 40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 2.530,- en € 2.961,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • Ploegentoeslag
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  January 24, 2023 in VacaturesNL

  Marketing- & Communicatiespecialist

  Om onze visie verder uit te dragen en een verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren Marketing- & Communicatiespecialist. Samen met onze (inter)nationale business partners, salesteams…
  Read More
  January 3, 2023 in VacaturesNL

  QHSE-manager

  Ben jij iemand die het vermogen heeft om complexe structuren te vertalen naar heldere processen? Wil jij collega’s ondersteunen om ervoor te zorgen dat operaties op een veilige en efficiënte…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support