Skip to main content
search

Planner Buyer

Ben jij de verbindende factor tussen de afdelingen productie, logistiek en customer service om de productie planning rond te krijgen?  Wil jij een cruciale rol zijn in het multidisciplinair afstemmen van de verschillende bedrijfsprocessen met als doel het nakomen van afspraken met klanten, het managen van hun verwachtingen en het optimaliseren van de productiecapaciteit? Dan is deze functie wel iets voor jou!

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s zorg je er voor dat onze producten beschikbaar zijn voor een tijdige levering naar de klant. In deze functie overzie je de gehele supply chain (source, plan, deliver) en coördineer je het orderproces om klantleveringen soepel te laten verlopen. Dit verlangt een sterke klant- en marktgerichtheid en het stimuleren van samenwerken met collega’s waarbij je jouw kennis en ervaring inbrengt. Het up-to-date houden van de ERO systemen behoort ook tot jouw taken.  Je ontwikkelt, implementeert en past de juiste inkoopprocessen toe. Uiteindelijk zal je de prestaties ook gaan monitoren en rapporteren.

Wat vragen we van jou?

Je bent open, communiceert helder en bent klantgericht. Een HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als Planner Buyer is essentieel. Daarnaast ben je proactief en in staat om met visie aan de verdere ontwikkeling van de organisatie te werken. Je bent communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels en hebt ervaring met Exact Globe. Ook ben je 40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 3.894,- en € 4.595,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  January 24, 2023 in VacaturesNL

  Marketing- & Communicatiespecialist

  Om onze visie verder uit te dragen en een verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren Marketing- & Communicatiespecialist. Samen met onze (inter)nationale business partners, salesteams…
  Read More
  January 3, 2023 in VacaturesNL

  QHSE-manager

  Ben jij iemand die het vermogen heeft om complexe structuren te vertalen naar heldere processen? Wil jij collega’s ondersteunen om ervoor te zorgen dat operaties op een veilige en efficiënte…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support