Skip to main content
search

Reading time: 6 minutes

Customer Service Representative

Customer Service Representative

Onze Customer Service afdeling is de spil in onze organisatie en werkt nauw samen met logistiek, productieplanning en assortimentsbeheer. Als Customer Service Representative  onderhoudt je direct contact met leveranciers en klanten over leveringen en bestellingen. In deze functie worden daarom goede communicatieve vaardigheden en servicegerichtheid verwacht. Je bent zelfstandig en proactief, analytisch sterk en werkt accuraat.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenportefeuille en zorgt goed voor de randvoorwaarden rondom  het verkooporderproces. Ten eerste zorg je ervoor dat de gemaakte afspraken juist zijn afgestemd en opgesteld samen met je klant en verwoord deze in een Service Level Agreement. Je zorgt voor een Rolling Sales Forecast, zodat jij en de interne organisatie geïnformeerd is en weet wat zij kunnen verwachten. Je weet precies hoe de voorraad ervoor staat en welke actie hierop nodig is.

Inkoop-, verkoop- en retourorders verwerk je zorgvuldig in het systeem evenals de afgesproken condities met klanten en leveranciers. Daarnaast verzorg je zee- en luchttransport en de bijbehorende exportdocumentatie en de daarop volgende facturatie.

Wat vragen we van jou?

Verantwoordelijkheid ben jij gewend om te dragen en neem jij ook. Je hebt HBO werk- en denkniveau, je dagen zijn namelijk afwisselend en snel kunnen schakelen is essentieel. Daarbij staat nauwkeurigheid voorop. Excel kent voor jou weinig geheimen en je bent van nature handig met automatiseringssystemen. Je begrijpt dat communicatieve vaardigheden belangrijk zijn, uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zijn een eis. Ook ben je tussen de 20 tot 40 uur beschikbaar.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 3.126,- en € 3.657,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  June 7, 2023 in VacaturesNL

  International Key Accountmanager Piping Solutions (DHC/Infra)

  Als International Key Accountmanager Piping Solutions bij Thermaflex ben jij in staat om sterke relaties op te bouwen met vooraf gedefinieerde (int.) key accounts, die betrokken zijn bij de ontwikkeling…
  Read More
  October 20, 2022 in VacaturesNL

  Storingsmonteur (elektrotechniek)

  Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Een échte aanpakker die houdt van diversiteit in jouw werkzaamheden? Wij hebben een mooie uitdaging voor jou klaarliggen in…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support