Skip to main content
search

Controller

Houd jij van het verbeteren en optimaliseren van de financiële processen? Zet jij cijfers graag om in heldere en makkelijk te interpreteren rapportages en analyses. Loop jij warm voor het werken in een internationale omgeving? Dan ben je bij ons heel erg welkom om het team uit te breiden.

Wat ga je doen?

Als onze Controller geef je sturing aan twee collega’s. Je draagt zorg voor de juiste financiële verslaglegging richting de Holding, met wie je ook actief zult samenwerken. Je bent onderdeel van het managementteam en je werkzaamheden beslaan een breed pakket. Denk hierbij aan het voorbereiden en opstellen rapportages, winst- en verliesrekening en managementrapportages voor de CFO en aandeelhouders. Je zorgt voor de aansluiting  en controle op de grootboeken en de periodieke afsluitingen en begeleidt de jaarlijkse accountantscontrole. Je houdt van constant verbetering en werkt graag aan optimalisatietrajecten. Daarnaast heb je ook een belangrijke rol in de begrotingsrondes, waarbij jij je collega’s voorziet van de juiste financiële stuurinformatie.

Wat vragen we van jou?

We zoeken een open, ervaren  en accuraat persoon. Je bent 32 tot 40 uur in de week beschikbaar, pragmatisch ingesteld en weet van aanpakken. Je hebt een hbo-opleiding in de richting van (financiële) administratie afgerond en bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Gezien het internationale karakter van de organisatie is het belangrijk dat je correct Engels en Nederlands spreekt en schrijft.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Salarisindicatie tussen € 3.894,- en € 4.595,- (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 8% vakantiegeld
 • Aantrekkelijke pensioenregeling
 • Winstuitkering
 • Regeling bedrijfsfitness (50% van jouw abonnement wordt vergoed)
 • Reiskostenregeling van € 0,19 per kilometer als je buiten Waalwijk woont
 • Opleidings- en ontwikkelingsregeling

Waar kom je te werken?

Thermaflex Isolatie B.V. ontwikkelt en produceert slimme, efficiënte en duurzame leiding- en isolatieoplossingen. Deze zijn speciaal ontworpen voor optimale energiebesparing en worden in woonwijken, kantoren, hotels, ziekenhuizen, scheepvaart en industrie toegepast over de hele wereld. Je werkt aan een product wat er juist in deze tijden echt toe doet.
Je komt te werken binnen een internationale organisatie die vertegenwoordigd is in 10 landen. In Waalwijk bestaat het team uit ca. 60 medewerkers verdeeld over kantoor, productie en logistiek.

Vacancy Thermaflex

Interesse?

Kun je jezelf vinden in deze vacature? Stuur jouw cv en motivatiebrief per e-mail aan: personeelszaken@thermaflex.com. Je kunt jouw sollicitatie richten aan Dennis Vlot, Recruiter.
Vragen over deze vacature of werken bij Thermaflex? Stuur dan een e-mail naar onze Recruiter Dennis Vlot via het bovenstaande e-mailadres of bel ons via: 088-5550905.

"*" indicates required fields

Naam*
Address*
Drop files here or
Max. file size: 64 MB, Max. files: 20.

  Andere vacatures

  January 24, 2023 in VacaturesNL

  Marketing- & Communicatiespecialist

  Om onze visie verder uit te dragen en een verdere groei te realiseren zijn wij op zoek naar een ervaren Marketing- & Communicatiespecialist. Samen met onze (inter)nationale business partners, salesteams…
  Read More
  January 3, 2023 in VacaturesNL

  QHSE-manager

  Ben jij iemand die het vermogen heeft om complexe structuren te vertalen naar heldere processen? Wil jij collega’s ondersteunen om ervoor te zorgen dat operaties op een veilige en efficiënte…
  Read More

  Why Thermaflex?

  We develop and supply high-quality technical solutions for insulation, protection, shock resistance and soundproofing.

  Customised solutions
  100% recyclable insulation products
  Project management and support